Ziggo Dome

Wat is de Ziggo Dome?

De Ziggo Dome is een concerthal in Amsterdam-Zuidoost, direct naast de Amsterdam ArenA en het woonwinkelcentrum Villa Arena.

De Ziggo Dome is een van de bekendste concerthallen van Nederland naast de Amsterdam Arena. Hier hebben onder andere artiesten zoals Mariah carey, Shawn Mendes, Queen, Ariana Grande en John Legend gestaan.

Waar kun je  de Ziggo Dome vinden?

Je kunt op meerdere manieren bij de Ziggo Dome komen. Dit kun je doen met de auto of openbaar vervoer.

Als je er voor kiest om met de auto te komen heb je meerdere parkeermogelijkhedenJe kunt dit doen op openbare parkeer locaties rondom Ziggo Dome. Je kunt dan op verschillende manieren. aan parkeer tickets komen:

  1. Bij de parkeerautomaat
    In de garage bij de automaat kan je vanaf vier uur voor aanvang van het concert en tot twee uur na het concert een uitrijkaart voor het evenemententarief van €12,00 kopen. Hiervoor is een aparte knop aanwezig op de automaat.
  2. In de Ziggo Dome
    Aan de servicebalies op de begane grond in Ziggo Dome kun je uitrijkaarten kopen. Wij hebben uitrijkaarten voor de volgende parkeergarages/plaatsen: P1, P2, P3, P4, P5, P6, P7, P10 en P18. Wij verkopen geen uitrijkaarten voor P Dome.
  3. Online reserveren
    Parkeertickets kun je ook online kopen via ticketmaster.nl of shop.onlineticket.nl.

Als je er voor kiest om met het openbaar vervoer te komen heb je verschillende mogelijkheden om de Ziggo Dome te bereiken:

  1. Trein                                                                                                                                            In de buurt van de Ziggo Dome liggen twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations liggen op loopafstand. Zowel intercity’s als  sprinters met verbindingen vanaf onder meer Schiphol, Utrecht Centraal, Ede-Wageningen, Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Gouda en Rotterdam stoppen op deze stations.

    Kom je vanuit de richting Schiphol, Almere en Amersfoort, neem dan de trein naar station Duivendrecht. Reis je vanuit de richting Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal, neem dan de trein naar station Amsterdam Bijlmer ArenA.

    Op de website van de NS kun je direct een treinkaartje kopen in de vorm van een e-ticket.

    2. Bus                                                                                                                                         Met stads- en streekbus kun je de Ziggo Dome bereiken, en tussen Haarlem station en Amsterdam Bijlmer Arena rijdt R-net. Ook ’s nachts!

    3. Metro                                                                                                                                     Met de metro stap je uit bij metrostation Bijlmer ArenA, op loopafstand van de Ziggo Dome.

    Plan hier je reis naar de Ziggo Dome!